Boka hotell i Norrköping!

Planerar du en vistelse i Norrköping? Behöver du ett prisvärt och billigt hotell som ligger centralt? Då har vi lösningen för dig! Boka in dig på Centric Hotel så får du allt i ett. Vi erbjuder bekvämt, prisvärt och centralt boende i Norrköping.

Billig övernattning för familjen?

Ett besök på Kolmårdens djurpark är ett fint minne för hela familjen. Boka våra populära Kolmårdenpaket där du får billigt boende och inträde till djurparken! Det lönar sig! Istället för att boka ett mer lantligt boendealternativ kan du även hinna med att njuta av centrala Norrköping under din resa. Det är bara en av de många fördelar du upplever med att bo på Centric Hotel!

Smidigt och prisvärt hotell för mötet i Norrköping

I Norrköpingsområdet finns många företag, myndigheter och organisationer. Här huserar bland annat Migrationsverket, Kriminalvården, Sjöfartsverket och även många andra stora företag. Ska du på en konferens eller ett affärsmöte är det viktigt att hitta ett bekvämt och prisvärt boende med bra läge.

Centric Hotel ligger på bekvämt avstånd från Resecentrum med buss- och tågstation samt ett stenkast ifrån de allra mest centrala delarna av Norrköping. Här har du nära till allt.

Hotell för weekend i Norrköping

En weekendresa till Norrköping kan innehålla mycket. Centralt boende, promenad utmed Strömmen, mysig middag på en restaurang och kanske en konsert eller teaterföreställning? Valet är ditt.

Norrköping har mycket att erbjuda oavsett årstid. Här kan du läsa mer om sevärdheter i Norrköping.

Boka ditt boende här!

Kontakta oss: G:a Rådstugugatan 18-20 602 24 Norrköping, Tfn: 011 - 12 90 30, Fax: 011 - 18 07 28, E-post: info@centrichotel.se